ENERVIT SLOVENIJA

Skupina ENERVIT je  medicinsko neodvisna organizacija za športne raziskave, ki se ukvarja z  razvojem raziskovalnih dejavnosti v pomoč vrhunskim športnikom in posreduje  nova znanja o športni prehrani. Enako kot profesionalci, so tudi milijoni  ljubiteljev športa izbrali ENERVIT zaradi njegove kakovosti in zanesljivosti.

 

alberto-tomba-skier-130327130449.png
2000-2003-milan-130327130653.png

ENERVIT, vodilni proizvajalec športnih prehranskih dopolnil na svetu, že 30 let sodeluje z največjimi športnimi šampioni. Na podlagi svojih izkušenj mu je uspelo, da je v svetu športa uveljavil izjemne inovacije, skupaj z razvojem novih načinov vadbe in revolucionarnih strategij prehranjevanja. 

Tovarna.jpg

 

V raziskovalnem centru Enervita na lokaciji v kraju Zelbio (ki se nahaja na 1000 metrih nadmorske višine, v gozdovih Pian del Tivano - Como), razvijajo izdelke, ki so popolnoma varni in izredno kakovostni, zahvaljujoč skrbni izbiri surovin, naprednim proizvodnim postopkom in kontroli s certifikatom UNI EN ISO 9001-2008. Enervit je partner nekaterih najbolj prestižnih športnih dogodkov v Evropi. 

Science 2.png

Equipe ENERVIT je  medicinsko neodvisna organizacija za športne raziskave, ki se ukvarja z  razvojem raziskovalnih dejavnosti v pomoč vrhunskim športnikom in posreduje  nova znanja o športni prehrani. Enako kot profesionalci, so tudi milijoni  ljubiteljev športa izbrali ENERVIT zaradi njegove kakovosti in zanesljivosti.

technological-goal-130327130548.png

Enervit Team in raziskovalni center Enervit sta omogočila razvoj novih in inovativnih izdelkov in rešitev že od same usatnovitve Enervita. Raziskovalni center Enervit je vedno razvijal svoje lastne proizvode, v lastni tovarni in laboratorijih, zahvaljujoč lastni ekipi izjemnih znanstvenikov in sodelavcev. Enervitovih 50 let uspeha je rezultat nenehnega osredotočanja na resnične potrebe vrhunskih atletov in vseh, ki se ukvarjajo s športom. Razvoj izdelkov, tehnične inovacije in naložbe v raziskave, so privedle do pomembnih rezultatov, zahvaljujoč moštvu Enervit. Strokovni standardi in inovativnost tega moštva, ki vključuje zdravnike, tehnike, raziskovalce in športnike, so v svetu splošno priznane.

Enervit uspešno sodeluje tudi s Slovensko smučarsko zvezo in je njen pogodbeni opremljevalec. Alpski smučarji, skakalci, tekači in drugi, za pomoč do uspehov uporabljajo izdelke Enervit.

ženska A enervit.jpg
moški hitre enervit.jpg